Статті

Кондиціонери та VRF Системи Hisense/ Кондиционеры Хайсенс

Новинки обладнання від компанії HISENSE

 

 hisense

Компанія Hisense відзначила своє 50-ти річчя. Всесвітньо відомий виробник давно ні в чому не поступається якістю своєї продукції навіть найсильнішими японськими брендами. Суворий контроль виробництва дозволяє компанії впевнено тримати позиції лідера на міжнародному ринку.

На заводі Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Systems Co., Ltd проводиться широка лінійка кліматичного обладнання. Прагнення до лідерства зобов’язує підприємство слідувати самим останнім світовим розробкам, тому лінійка обладнання постійно вдосконалюється і розширюється, дозволяючи компанії Hisense впевнено змагатися з будь-якими японськими брендами.

HISENSE

Природним підтвердженням сили Бренда є постійне спонсорство світових спортивних заходів і ось уже в наступному році Hisense буде спонсором Чемпіонату світу з футболу UEFA EURO 2020.

VRF Hi-Smart серія H

Оновлена ​​енергоефективна лінійка VRF систем серії Н. Новий компресор забезпечує високу ефективність. Робоча температура навколишнього середовища досягає 46 ° C в режимі охолодження, а найнижча робоча температура досягає -20 ° C * в режимі обігріву. Безліч теплових датчиків у внутрішньому блоці гарантують точне управління температурою в режимі реального часу. 2000-ступінчастий електронний розширювальний клапан забезпечує точне регулювання витрати фреону.

Компактний касетний блок

Новий 4-х потоковий касетний блок Hisense дозволяє управляти кожною жалюзі окремо і має вбудований датчик присутності людей в приміщенні. Додатково пропонується система обробки повітря молекулами срібла, що дуже позитивно впливає на здоров’я. Унікальна перфорована панель блоку може максимально плавно керувати потоком повітря мінімізуючи протяги, ніж створює неповторний комфорт в приміщенні. У блоці вбудовано безліч датчиків, що забезпечують максимальну безпеку в роботі.

Компактний консольний блок

У доповненні до широкої лінійки обладнання компанія Hisense випустила новий консольний блок для VRF систем. Крім лаконічного дизайну і високої енергоефективності в новинці присутній датчик активності людини в приміщенні і датчик вологості. Блок може застосовуватися як в офісних приміщеннях, так і в квартирах і котеджах. Застосування даних систем допоможе створити приємний клімат не порушуючи дизайну.

Найтонший канальний блок

Тонкий інверторний канальний блок Hisense зроблений для застосування в місцях, де робочий простір сильно обмежена. Безліч способів підключення, датчики відкритих вікон і активності людини в приміщенні, мінімальний рівень шуму, датчик вологості і вбудований фільтр повітря дозволять застосовувати ці блоки там, де у інших просто немає шансів. Товщина блоку від 192 мм.

 

ТЕХНОЛОГІЇ HISENSE

Датчик присутності людини

Точно відстежує активність в приміщенні і управляє роботою внутрішнього блоку. Забезпечує високу енергоефективність і комфорт.

Перфорація панелі

Нова панель до касетного блоку має перфорацію не тільки на площині панелі, але і по кутах. Спільно з роздільно керованими жалюзі створює комфорт в приміщенні.

Датчик вологості

Відстежує рівень вологості в приміщенні і змінює роботу кондиціонера так, щоб забезпечити найбільш оптимальну для здоров’я атмосферу в приміщенні.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *